Zwangerschapsverschijnselen. Zwanger of niet?
Laatste Bericht 07-27-2011 8:47 door Sje. 26 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 2 van 2 << < 12
AuteurBerichten
Louise
New Member
New Member
Posts:


--
07-14-2009 10:42
Hoi Celica
Spannend zeg! Er is toch echt wel iets met je hormonen, meer dan even "een maandje overslaan"...
celica
New Member
New Member
Posts:


--
07-28-2009 2:49
Hoi hoi,

De doktor zei dat een bepaalde homoon iets te hoog was, maar voordat ik daar tegen tabletten kreeg wilde de doktor eerst uitsluiten dat het iets ergs is.

Dus ga ik 24 aug onder de scan met mijn hoofd om het hormoon gedeelte te controleren.
Maar ik weet al bijna zeker dat er niks ergs aan de hand is want dat voel je, denk ik.
Na de scan horen jullie wel meer.

Edited by - karin185 on 28-7-2009
karin185
New Member
New Member
Posts:


--
07-28-2009 8:37
Hoi Celica,

Het blijf zo wel spannend!

Ik heb je berichtje even een beetje aangepast, omdat er erg veel lege regels zijn. Misschien kun je control-enter gebruiken als je naar de volgende regel wil, want nu komt er een hele witregel tussen, dan wordt het bericht onnodig lang.
Nahla
New Member
New Member
Posts:


--
09-18-2009 9:55
Hoi Celica,

Ik lees net jou verhaal. En ik moet zeggen het komt nog wel overeen met mijn eigen verhaal. Ik ben al 2 maanden erg vermoeid, misselijk en duizelig. Na verschillende zwangersschapstesten te hebben gedaan, heb ik het ook laten testen in mijn bloed. Ook hier kwam niks uit. Nu heb ik vandaag een echo gehad en daar krijg ik volgende week de uitslag van. Alleen in mijn omgeving zijn er inderdaad ook mensen die zeggen dat ik zwanger ben. Ik kan me jou situatie dus heel goed voorstellen. Ik zit namelijk ook niet echt te springen om een zwangerschap. Zodra ik de uitslag heb zal ik het hier wel vertellen.

Groeten Nahla
Sje
Posts:75548


--
09-18-2009 10:15
Vandaag een echo en volgende week uitslag, betekent dat je niet zwanger bent. Als je al 2 maanden dit soort klachten hebt, ben je al op een zodanig punt in een zwangerschap dat heel duidelijk een vruchtje met kloppend hartje te zien is op de echo. Hoeven ze geen week over na te denken. Dat zou ik als leek nog wel herkennen.

Geen idee met wat voor uitslag ze dan nog wel komen, want mogelijk zoeken ze ergens anders naar op de beelden van de echo, maar met een zwangerschap kunnen ze je volgende week niet meer verrassen in elk geval.
Sje
Posts:75548


--
07-27-2011 8:46
Vraag van Poppetje:

Hallo,

Ik wil even wat vragen stellen.

Ik heb even op het internet rond gekeken naar zwangerschapsverschijnselen. Nu is het zo dat ik wel wat heb, maar als je kijkt naar "wanneer testen" staat de situatie waar ik in zit er niet bij. Daarom wil ik het hier even vragen.

Ik ben 22 jaar en woon nog thuis. Ik heb nu bijna 6 jaar een relatie. Bij ons in de familie komt endometriose voor(voor degene die niet weet wat het is: Endometriose is een chronische ziekte waarbij het weefsel dat normaal de binnenkant van de baarmoeder bekleedt (endometrium), groeit op plaatsen buiten de baarmoeder, waardoor het zwanger worden minder makkelijk tot niet gaat)

Het is nog niet helemaal zeker of ik het heb, maar de gyneacoloog heeft na onderzoek geadviseerd om de pil door te slikken.(hierdoor zou de endometriose niet doorgroeien)

Ik slik dus de pil door(altijd! zonder stopweek), maar ben m laatst 2 avonden achter elkaar vergeten. Mijn partner en ik hebben uitgerekend die 2 dagen onveilige gemeenschap gehad. Normaal gesproken hebben we haast geen gemeenschap omdat mijn libido ontzettend laag is door de pil.

Nu is het zo dat ik:

1 ontzettend moe ben, 2 enorm veel moet plassen, 3 veel meer trek heb in eten dan normaal, 4 elke dag misselijk ben. Ook heb ik veel hoofdpijn maar weet niet of dat er ook door zou kunnen komen?

Ik heb geen last van pijnlijke borsten, maar mijn buik is onderin wat harder dan normaal. Ik kan ook niet echt zien of ik een buikje krijg omdat ik die altijd al wat heb.

Ik weet niet goed wanneer ik moet testen omdat ik, zonder een stopweek, aan de pil ben en dus niet weet wanneer mijn menstruatie zou moeten beginnen. en om nou zo in een keer even een test te doen vind ik een beetje overbodig(vanwege de kosten van een test).

Kan iemand mij helpen? ik ben echt een beetje radeloos.

Poppetje
Sje
Posts:75548


--
07-27-2011 8:47
Reactie van Lianne:

Als je echt duidelijkheid wilt hebben zou ik een week of 5 later een test doen denk ik of hiermee langs je huisarts gaan.

Die verschijnselen hoeven niet op een zwangerschap te duiden. Ik vind dat altijd vrij algemene verschijnselen die aan veel dingen toe te schrijven zijn.

Succes en sterkte!

Groetjes Lianne
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 2 van 2 << < 12