Vakantie
Laatste Bericht 01-13-2008 2:34 door Peter P. 33 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 2 van 2 << < 12
AuteurBerichten
Sophietje
New Member
New Member
Posts:


--
09-26-2006 10:45
Hoi Peter ,

Zucht , kleine meisjes worden groot . En dat is voor ons soms moeilijk te aanvaarden . Wij gingen op die leeftijd ook wel op vakantie met een stel meiden .Maar dan was het meestal in nederland de eilanden , limburg.
Maar nu is het zo gemakelijk , even naar londen even naar het gardameer en noem maar op . Ook wij hadden het dit jaar voor de kiezen , Ze kwam thuis mam ik heb een vakantie baantje voor één maand . Leuk ja was mijn eerste reactie erop . Waardan ?? Ja in italië op een camping .
Dat was even slikken op dat moment , maar ja wat moet je .
Ze volgt een opleiding toeristme , ik mijn ega gebeld zit meestal voor zijn werk in het  buitenland . Die moest er ook wel even over nadenken >

Ja daar zaten we met de vraag van wat moet je .
Veel informatie opgevraagd  het was een nederlandse camping , dus dat viel weer mee . Ook de gedachten van loverboy ’s paseren de reveu .

Uit eindelijk hebben we haar wel laten gaan , ze is samen met nog een meisje die kant opgegaan .En hebben een maand van hun leven gehad.
Veel werk ervaring opgedaan , en weetje volgend jaar gaat ze weer en dan voor vijf maanden stage .
En dat zal wel erg zwaar worden , niet even naar huis .

En als je maar vertrouwen in haar hebt , dan komt alles wel goed.
Maar heb je dat niet , dan is het een moeilijk besluit wat je dan neemt als ouder . Het vertrouwen moet aan beide kanten zitten , en dit hoort nu eenmaal bij groter worden . Op een dag vliegen ze toch uit , en dan gaan ze.

Peter denk goed na en ik wens je er heel veel sterkte mee .
Met deze moeilijke beslissing .
Emotutje
New Member
New Member
Posts:


--
09-26-2006 10:47
Trouwens PP, mag ik mee naar Schotland, dat is een van de landen die ik heel graag zou zien. Evenals Ierland en IJsland.
Peter P
New Member
New Member
Posts:


--
09-27-2006 12:30

Ik dank julli allemaal voor de steun, we denken verder...

 En emo, misschien hebben we een plekje over, als een van de meiden  niet mee wil...Wink

 

Louise
New Member
New Member
Posts:


--
04-30-2007 9:57
...en wat gaat het worden....????
Peter P
New Member
New Member
Posts:


--
05-07-2007 12:35
Het is helemaal anders geworde. Zo zie je maar, nooit bang worden voordat dat nodig is...

DSe oudste kan het met haar diabetes niet aan lang alleen te zijn, dan 'vergeet' ze te prikken en insuline toe te dienen, en wordt ze ziek. Die moet dus mee. De vriendschap van de jongste is plots over, en Curacao is dus van de baan. We zoeken vandezomer dus een mooie camping in de Drome in Zuid-Frankrijk, en gaan daar met caravan en tent naartoe... Kleine camping met zwemgelegenheid, en pubers, liefst niet teveel NL. en niet te duur, zal wel een municipal worden.

En alleen thuisblijven schuiven we dus door naar volgend jaar, nog tijd genoeg om ons druk te maken.

 
Gompy
New Member
New Member
Posts:


--
05-07-2007 12:51
Genieten PePo, komende zomer nog met het voltallige gezin erop uit.
Volgend jaar duurt nog lang, dus wie weet hoe het dan gaat lopen.

Hoe zoeken jullie trouwens uit of het een camping is waar ze leeftijdgenoten tegen zullen komen, zoals je weet zijn onze meiden net zo oud als die van jullie, dus om het voor ouders en dochters gezellig te hebben proberen we toch ook wel iets te zoeken waar voor elk wat wils is.
Peter P
New Member
New Member
Posts:


--
05-07-2007 1:00
Wij gaan er gewoon naartoe, campings zat daar, en kijken terplaatse. Niet goed, zijn  we zo weer weg en op een andere camping. We bespreken nooit.
Gompy
New Member
New Member
Posts:


--
05-07-2007 1:07
Sinds de aanschaf van een campertje vorig jaar, gaan wij ook op de bonnefooi.
Inderdaad als het na een dag niet bevalt, ga je gewoon weer verder naar een ander plek. Ik heb er al weer zin hoor, moet nog wachten tot half juli.
Peter P
New Member
New Member
Posts:


--
01-11-2008 8:11
De afgelopen vakantie was dus erg leuk,kijk HIER

Maar intussen zijn we al weer bezig met het komende jaar. Nu gaan de meiden dus echt niet meer mee, maar mogen ze ook niet alleen thuisblijven. Dat betekent dat zij drie weken bij diverse familieleden gaan logeren, en dat wij drie weken gaan trekken in Tsjechië.

Om toch nog met z'n vieren op pad te kunnen, wilden we in de meivakantie een weekje er tussenuit: eigenlijk wilden we een all-inclusive naar de zon, maar dat vinden de meiden helemaal niet leuk... Dus hebben we vijf dagen (drie nachten) Eurodisney geboekt, met een vriendin mee, dus met z'n vijven. Daar hebben ze dus heel veel zin in. Grappig, ik dacht dat ze een hotel, zwembad, zon en zee veel leuker zouden vinden!

En dan komt komende zomer nog dat M3 een weekje met een vriendin wil gaan kamperen. Renesse mag van ons niet, dus wordt het misschien met de ouders van de vriendin op een Belgische camping, of zij op de ene camping en de ouders op een andere. Ach,. ik was ook 16 toen ik voor het eerst met vrienden en vriendinnen ging kamperen. 
Louise
New Member
New Member
Posts:


--
01-11-2008 8:32
Peter, je link zit er niet onder... (in de eerste regel) maar ik heb er al prachtige foto's van gezien!
Waarom mag Renesse nou niet van jullie, wat flauw???
En hoe doe je dat, 5 dagen/3 nachten... grappig dat ze dat verkiezen boven een hotel in de zon!
kôlleke
Posts:22705


--
01-11-2008 11:26


citaat:
Louise wrote:
En hoe doe je dat, 5 dagen/3 nachten... 


Pepo gaat een nachtje doorzakken Cool

Grappig dat ze liever naar Disneyland gaan.

Lijkt me ook weer een spannende fase als je kinderen niet meer mee gaan en alleen op vakantie willen. Hou me op de hoogte, dan kan ik langzaam wennen....
Peter P
New Member
New Member
Posts:


--
01-11-2008 11:46
Moeten natuurlijk 4 nachten zijn....

Voor anderen: boek rechtstreeks bij Disney, ik heb nu nog even rondgekeken, en elders (Arke, D-reizen) kost hetzelfde arrangement zo 300 euro meer. Dat is dus 25% verschil! 
Louise
New Member
New Member
Posts:


--
01-12-2008 7:04
da's een aardig verschilletje ja!
Wij hebben het 2 jaar geleden gecombineerd: een camping redelijk dicht bij de verste metro ten oosten, aan de kant van Euro Disney. Dat laatste hadden we voor 3 dagen toegang, hoefde niet aaneengesloten dus erg leuk. Paar dagen naar Parijs geweest en verder lekker rustig vakantie gevierd op en rond de camping (nou ja, op een dagje na dat papa ons zo nodig langs wat "kasteeltjes" moest leiden... (Fontainebleau etc.))
Peter P
New Member
New Member
Posts:


--
01-13-2008 2:34
Dat deden we eerder, maar nu wilden we het echt op de meiden richten, en die zitten liever in het hotel. Deze aanbieding is ook zeer betaalbaar, als ik voor vijf personen voor vijf dagen toegang moet kopen, en ook nog een camping moet betalen, ben ik niet veel goedkoper uit dan nu.
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 2 van 2 << < 12