Msn messenger
Laatste Bericht 12-06-2006 1:23 door Wisp. 30 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 2 van 2 << < 12
AuteurBerichten
tijgertje
New Member
New Member
Posts:


--
03-10-2006 10:52
Toch wel handig. Lijkt wel of we een nieuwe taal aan het leren zijn. Hoort ff er ook bij?? Tijgertje
Stel
New Member
New Member
Posts:


--
03-10-2006 10:54
Jaaaaa! net als suc6
naikel
New Member
New Member
Posts:


--
03-11-2006 7:03
Raar he, dat die kinderen dat meteen allemaal begrijpen. Met normaal Nederlands schrijven op school zullen ze toch wel moeite hebben. hihi Groetjes Naikel
silvia31
New Member
New Member
Posts:


--
03-13-2006 12:33
ff w8....... hihi even wachten ja hoort er ook bij tijgertje
Kim Van der Straeten
New Member
New Member
Posts:


--
10-17-2006 2:51
Hey

Ik zit in dezelfde situatie als soy, net geen puber meer maar wel nog steeds msn. Waarschijnlijk moet je er niks negatief achter zoeken en praat ze ook gewoon maar wat met vrienden.

Als je nu echt wel zeker wilt zijn je kunt deze gesprekken inderdaad wel nalezen als dit echter wel ingesteld staat op haar msn.

Bij mij waren die te lezen onder mijn documenten in een map mijn gesprekken maar dit kwam automatisch in de map ontvangen bestanden.


groetjes kim
sonnie1983
New Member
New Member
Posts:


--
10-17-2006 3:16
Hoi hoi,

ik msn ook nog steeds. het is inderdaad een vorm van goedkoop bellen. vind het leuk om zo toch mensen te spreken.

en de afkortingen ken ik ook. het is vaak niet zo heel moeilijk om eruit te halen wat het betekent.

maar misschien is dat iets waar wij jongeren in gegroeid zijn, ik ben zelf 23.

maar als je in je kind zijn/haar msn kan dan kan je bij opties instellen dat berichten op geslagen worden. en dan kan je daar zelf instellen in welke map je dat. wil je niet dat je kind ze zomaar ziet en stiekem alles gaat verwijderen wat je niet mag lezen? zet je hem ergens weg onder een mapje wat van je eigen is waar het kind toch (bijna) nooit in kijkt. als je globaal 1x in de week bijv door leest en dan het berichtje verwijderd houd je het overzichtelijk en komt de pc niet bom en bom vol. al praat hij 5 dagen achter elkaar met 1 persoon zal dat allemaal in 1 bestandjemet naam van die persoon onder elkaar komen te staan. maar gooi wel na het lezen weg. ik zou het echt maar globaal doorkijken. natuurlijk ookn iet leuk om alles te weten wat er door je kind heen gaat. het kind moet af en toe ook een paar geheimpjes hebben natuurlijk waar ze het liever even niet met de ouders over hebben bijv verliefd op iemand of net wat.

foto’s enz die ze ontvangen staan dus onder mijn documenten, mijn ontvangen bestanden. dus daar zou je nog af en toe kunnen kijkenof ze geen gekke foto’s ontvangen.

ik heb zelf pesten via msn nog nooit meegemaakt.

groetjes
mopsie
New Member
New Member
Posts:


--
10-21-2006 7:15
je hebt nu ook dat je tekentjes kunt kopieren en toevoegen aan je msn emoticon en van dat tekentje kun je zelf bepalen  hoe je dat wilt omschrijven of met een letter of met een woord en sommige maken zeg maar een korte zin dan spreken ze gewoon af bij een tekentje die ze sturen van pas op er word meegekeken ofzo ( dit heb ik van mn nichtje gehoord ) dus ook een kleine tip voor de ouders

groet mops
sinasje
New Member
New Member
Posts:


--
10-29-2006 7:40
de oudste dochter van ons is een echte msner om zo maar te zeggen zover ik weer wordt ze niet gepest en pest ze ook niet.
zij moet dus alle gesprekken opslaan van ons zodat wij terug kunnen lezen als we het vermoeden hebben dat er iets niet aan de haak is(is gelukkig nog niet nodig geweest) ze weet dus ook dat wij altijd haar na kunnen lezen.
ook hebben wij op onze pc’s een programma zitten dat we mee kunnen kijken wat zij doet op haar pc en zonodig in kunnen grijpen en haar pc over kunnen nemen.
af en toe gluren we een paar min. mee en moet zeggen alles wat zij doet op het internet kan door de beugel.
wij mogen gelukkig niet klagen tot nutoe over haar

groetjes Jenny
Am
New Member
New Member
Posts:


--
10-29-2006 8:15
Als je msn opstart en dan gaat naar: Extra > Opties > tabblad ’berichten’ . Bij "berichtgeschiedenis" kun je aanvinken: ’Gesprekken automatisch in een bestand opslaan". Daaronder kun je zelf kiezen in welke map. Daarna op ’Toepassen’ klikken en klaar.
Zo kun je zonder problemen alle gesprekken nakijken. Maar er een gewoonte van om bijv. 1x per week die map te legen. Anders krijg je allemaal onnodige bestanden op de je pc.

Ik controleer af en toe sommige gesprekken van mijn jongste met lui die ik niet ken of niet heel erg vertrouw. Zo gedaan en het geeft je een gerust gevoel. Je hoeft echt niet alle gesprekken na te kijken. Er bestaat ook nog zoiets als privacy. Maar soms is controle belangrijker zodat je op tijd kunt ingrijpen.
Bianca69
New Member
New Member
Posts:


--
11-01-2006 12:48
Hier wordt ook wel op msn gepraat met elkaar, ik mag altijd meelezen als ik dat zou willen. 
Er is een keer op school aangegeven dat de taal enorm achteruit gaat door het msn taaltje, en dat er steeds meer kinderen dus ook op school en in overhoringen msn taal gebruiken. Dat wordt absoluut niet getolereerd. Hier thuis hebben we afgesproken dat er in ieder geval normaal nederlands geschreven wordt.
En natuurlijk de standaard regels, niet iedereen zomaar toevoegen en zeker geen naam en adresgegevens doorgeven.
Wisp
New Member
New Member
Posts:


--
12-06-2006 1:23
Bij ons mag niet meer ge-msnt worden. Dmv de msn zaten namelijk zo’n anderhalf jaar geleden hier twee ongure types (loverbous) in huis toen wij thuis kwamen van ons werk. Gelukkig was er ook een vriendinnetje van onze dochter in huis, anders was ze misschien al weg geweest. De heren kwamen uit het westen terwijl wij in zuiden van het land wonen, ik denk niet dat ze zover rijden alleen voor de gezelligheid. Wij zijn zo geschrokken. Natuurlijk kunnen onze pubers ook via allerlei andere chat-sides (partyflok, sms-city) contact maken met onbekenden, deze sites worden wel gecheckt op o.a. ongewenst taalgebruik, geruzie etc. maar het blijft eng.

groetjes, wisp

U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 2 van 2 << < 12