Verdeling speelgoed kinderen
Laatste Bericht 09-20-2007 12:44 door Louise. 7 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
AuteurBerichten
erica
New Member
New Member
Posts:


--
08-21-2007 11:08
    mdat ik tot nog toe probeerde dat bijv. lego en houten treinbaan van oudste zijn, vroeg ik hier nooit iets van voor jongste (verjaardag enzo).
    Het wordt toch wel moeilijk om dan cadeautjes te verzinnen.
    Hoe doen jullie dat als bijv de lego van 2 (of meer) kinderen bij elkaar komt?
    Ik wilde alles gesplitst houden (voor later) maar ik vrees dat dat toch moeilijk wordt....
    Hoe gaan jullie hiermee om???
    sonnie1983
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    08-21-2007 11:14
    Wij hebben (ik en mijn zus) altijd samen uit 1 bak lego gespeeld. Die staat nu op zolder. En zal denk ik naar mijn petekindje gaan als die wat ouder is. Vind ik niet erg. Heb er veel plezier aan gehad en wie weet misschien heb ik straks een keer kids als mijn petekindje er al mee uitgespeeld is! haha :-)

    Maar een trein enzo zou je misschien ander soort merk kunnen vragen zodat je het verschil in rails en treinen ziet ovor later.

    Of bijv. een een treinbaan de andere racebaan etc.

    gr
    karin185
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    08-21-2007 12:59
    Ons speelgoed wat wij vroeger hadden staat voor een groot deel nog allemaal bij mijn ouders thuis. We hebben daar bewust voor gekozen toen we het huis uit gingen, zodat de kleinkinderen daarmee konden spelen.

    Terwijl er toch ook genoeg dingen waren die echt van iemand waren (en dus niet van samen), maar ook die zijn blijven staan. Behalve boeken, die hebben we wel zelf meegenomen.
    Sje
    Posts:75548


    --
    08-21-2007 1:58
    Hier gaat alles op 1 hoop. Misschien komt dat ook omdat er zo weinig leeftijdsverschil tussen zit en ze nog zo jong zijn dat ze het "dit is van mij" niet altijd beseffen of zelfs niet belangrijk vinden. En dat komt mogelijk weer omdat ze eigenlijk altijd heel lief samen kunnen spelen.

    En tegen de tijd dat de boel ooit verdeeld moet worden, zien we wel weer verder.
    Peter P
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    08-21-2007 5:22
    Hier zijn  sommige dingengesplitst, en andere dingen werd samen mee gespeeld, en was dan ook van het gezin, niet van (een van) de kinderen. Dat heeft zich vrij automatisch zo ontwikkeld.
    Margreeth
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    09-19-2007 8:02
    Speelgoed waar ze te groot voor zijn geworden geef ik gelijk weg, ik bewaar dat niet voor later.

    Alleen Lego en playmobil wil ik wel bewaren. Alles gaat hier op 1 hoop, dat speelt ook leuker. Eventueel zou ik dat later weer kunnen splitsen, oftewel in 3 delen want wat precies van wie is geweest weet ik nu al niet meerCool

    Met 3 meiden is het geen doen om alles apart te houden, dan blijf je barbies kopen...
    Marion60
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    09-20-2007 10:07
    Mijn oudste 2 schelen 20 maanden en die hadden veel samen maar sommige dingen had ik dubbel. Een garage bv, om ruzie te voorkomen. Het meeste heb ik weggedaan, maar de lego staat er nog. Die blijft ook lekker hier in huis, leuk voor de kleinkinderen later.
    Ook de kinderboeken zijn hier gebleven. Die kunnen dan in de toekomst in een kast en kunnen de kleinkinderen zien waar hun ouders zo dol op waren. Ze staan nu op zolder in dozen gesorteerd op leeftijd ;-)

    Grtz
    Marion
    Louise
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    09-20-2007 12:44
    Lego, playmobil etc. is op één hoop. Dat speelt wel zo leuk. Ik bewaar een flapje van de doos, waar je op kunt zien wat erin moest zitten en zet daar een naam op. Als we ooit willen splitsen, kan dat op die manier. Van Duplo hebben we een grote bak, ze hebben alledrie een groot item gehad op 3e verjaardag en nog wat los kleiner spul erbij. Die bak staat binnen handbereik (nou ja, zo te pakken uit een kast) voor binnenwaaiende peuters, erg handig!
    U bent niet gemachtigd om te reageren.