nintendo wii
Laatste Bericht 11-22-2008 2:16 door Gompy. 34 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 2 van 2 << < 12
AuteurBerichten
Peter P
New Member
New Member
Posts:


--
11-17-2008 5:47
Het gaat ons niet om afvallen ofzo, maar gewoon voor het spelen. Wij zijn niet van die computerspelen, maar omdat dit heel anders lijkt qua besturing, gaan we dit misschien wel leuk vinden...
Marion60
New Member
New Member
Posts:


--
11-17-2008 7:00
Kan je niet van iemand eens zo'n ding een weekendje lenen ofzo. Kijken of je het echt leuk vindt? Ik heb nog nooit van computerspelletjes gehouden, mijn kinderen wel. Met 4 kinderen met een flink leeftijdsverschil hebben we ze allemaal gehad. Van Atari tot X-box 360 en ik heb ze allemaal geprobeerd maar het kan mij niet bekoren. Heel veel volwassen in mijn omgeving zijn weg van de Wii, maar volgens mij als je niet van die spelletjes houdt ga je er ook nooit van houden welk apparaat men ook op de markt brengt.

grtz

Marion
Peter P
New Member
New Member
Posts:


--
11-18-2008 6:45
Ik vind over het algemeen de spelletjes wel leuk, kan alleen niet wennen aan besturing met toetsenbord of muis, om over zo'n ding met 10 of meer knoppen maar niet te spreken...

En lenen? Ik ken niemand die zo'n ding heeft en wil uitlenen. Sterker, ik ken niemand aan wie ik kan vragen of ik een keer mag komen spelen (en die ook nog in de buurt woont).
Margreeth
New Member
New Member
Posts:


--
11-18-2008 12:40
Kan je m niet in een winkel uitproberen, of via je dochters bij iemand gaan proberen? En als je misschien toch nog van plan was naar een computerbeurs te gaan, daar staan ze denk ik ook wel. Het is toch echt best een duur ding.

Ik ben ook geen computerspelletjesfreak. De wii vind ik wel heel leuk, maar ik maak er eerlijk gezegd geen tijd voor. Man en kids vinden het wel super. Ook leuk met meerdere kinderen te spelen.
Gompy
New Member
New Member
Posts:


--
11-18-2008 2:15
Wij denken er ook over om er een te kopen, zelf kennen we niemand met een Wii. Onze dochters ongetwijfeld wel, maar omdat we het als decembercadeau aan ons alle vier cadeau willen doen, kunnen we het niet aan ze vragen, het moet tenslotte een verrassing blijven ;-)).
Ik schrik wel van de prijs van het balance board, bijna dubbel zo duur dan een gewoon spel en het balance board wil mama er wel bij hebben ;-)). We denken en dubben nog maar even verder.....
Anja1966
New Member
New Member
Posts:


--
11-20-2008 6:27
Wij hebben er vorig jaar eentje gekregen van die lieve goede Sint. Met name omdat papa er een wilde. Dat leek hem zo leuk....

Eerlijk is eerlijk, hij heeft niet veel tijd en zo af en toe doet hij wel mee maar hij is niet zo van de electronische spelletjes dus zoveel als hij gedacht had ermee te gaan spelen, nee.

Maar ALS hij dan een keer meedoet is het wel meteen bloedfanatiek en kan hij bijna niet stoppen, ook wel weer waar.

Je ziet, ik ben er niet uit of het ook door de plaatselijke volwassenen net zo gewaardeerd wordt als door de zeer enthousiaste kinderen.

Wat ik erg leuk vind is dat ook Jongste bijvoorbeeld kan winnen bij bowlen, terwijl in het echt die bal toch wel wat te zwaar is voor haar en papa's dan weer voordeel hebben van meer spierkracht.

Zelf vind ik golfen wel leuk terwijl ik dat in het echt weer niet zo gauw zou gaan doen.

Al met al best leuk dus, wel even tijd voor maken. Overigens spelen wij er alleen maar mee MET de kinderen. Als wij samen een spel doen is dat toch eerder iets van een bord- of kaartspel.

Je mag 'm best komen proberen hoor Pepo, ik woon ongeveer 75 km bij je vandaan maar als je toevallig in de buurt bent....

Groetjes, Anja


Edited by - Anja1966 on 20-11-2008
Peter P
New Member
New Member
Posts:


--
11-21-2008 7:06
Dank jullie voor de informatie. Vandaag gaan we toch de stad in, misschien kunnen we hem ergens bekijken, maar ik heb nog nooit gezien dat dat ding ergens staat opgesteld, jullie wel?
Anja1966
New Member
New Member
Posts:


--
11-21-2008 11:41
Ik heb geloof ik wel eens gezien dat ze spelcomputers opgesteld hebben staan bij de Mediamarkt.

Dit is de tweede keer dat ik deze winkel noem vandaag, maar ik heb geen aandelen, hoor! Smile

Succes met shoppen, Peter!

Groetjes, Anja
Anja1966
New Member
New Member
Posts:


--
11-21-2008 11:46
Hahaha, kijk eens bovenaan dit topic, aan de rechterkant bij de advertenties. Onderaan het lijstje advertenties voor de Wii staat waar je naartoe kunt voor een echtscheiding. Weet je zeker dat je nog steeds een Wii overweegt Pepo? :-D
  • ProConsoles Almere ombouw
    Omgebouwde Nintendo Wii Sports Pack 349 Euro inclusief 1 jaar garantie
    www.proconsoles.com
  • Gratis Wii + 3 Spellen
    Vul de vragen van de Wii actie in en win Wii met 3 spellen - Gratis
    www.wie-wint-een-wii.nl
  • Echtscheiding
    U weet waar U aan begint Van convenant naar scheiding
  • Ik heb het er maar even ondergeplakt, straks verandert het en weet niemand wat ik bedoel...

    Groetjes, Anja

    Edited by - Anja1966 on 21-11-2008
    Gompy
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    11-21-2008 3:51
    Oeps Anja, dat is geloof ik niet de  bedoeling, een echtscheiding naar aanleiding van een Wii........
    Tja toch nog maar eens heel goed overdenken of we er nu wel of niet een zullen aanschaffen ;-))
    Sje
    Posts:75548


    --
    11-21-2008 10:28
    Tja, dan zou ik toch ook nog een keer extra nadenken! Volgens mij kun je beter Ganzenbord aanschaffen ofzo!
    Margreeth
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    11-21-2008 10:35
    volgens mij heb ik bij Bart Smit wel een Wii opgesteld zien staan.
    Marion60
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    11-22-2008 9:13
    Wat mij lastig lijkt aan de Wii is dat je nogal wat ruimte nodig hebt voor de spellen. Bij mij in de woonkamer zie ik dat absoluut niet zitten het gespring en gezwaai voor de tv. Bovendien hebben wij houten vloeren en staan de kopjes dan te rinkelen in de kast.

    grtz

    Marion
    Peter P
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    11-22-2008 10:07
    Wij hebben gisterne bij mijn  zwager even gespeeld met het ding, en hij gaat er komen. Naast de basis willen we de fit erbij, maar daar moet nog voor gespaard worden... Per slot ben je er niet met het basisspel (en sportspack) maar moet er minimaal een controller bij om tegen elkaar te kunnen tennissen enz....
    Gompy
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    11-22-2008 2:16
    Mijn man ik waren gisteravond bij OfficeCentre, voor wat klein kantoorspul. Er stond daar een Wii opgesteld, we hebben even een klein potje tennis gespeeld en meteen het basispakket met extra 'handding' meegenomen. Het balance board/Wii fit verkochten ze daar niet, van de week nog maar even kijken waar ze het wel verkopen. Ik ben benieuwd naar de reactie van onze meiden als Sint straks een Wii komt brengen!!
    U bent niet gemachtigd om te reageren.
    Pagina 2 van 2 << < 12