nintendo wii
Laatste Bericht 11-22-2008 2:16 door Gompy. 34 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 1 van 212 > >>
AuteurBerichten
justin2
New Member
New Member
Posts:


--
05-14-2007 5:48
    Hoi wie heeft er ervaringen met de nintendo wii
    Wij willen graag een wii, maar ben ook heel erg benieuwd wat andere ouders er mee om gaan. groeten Bianca
    Sje
    Posts:75548


    --
    05-14-2007 8:31
    Hoi Bianca,

    Welkom op de site.

    Ik weet dat de webmaster bezig is met een artikeltje over de wii. Weet niet of daar ervaringen in staan, maar ik zal in elk geval Miriam op dit topic attenderen. Mogelijk heeft zij wat info voor je.
    Webmaster
    New Member
    New Member
    Posts:18


    --
    05-14-2007 9:46
    Hoi Bianca,

    Ik ben inderdaad bezig met een artikel over de Nintendo Wii.  Hieronder vindt je de openingstekst van het artikel.

    In november 2006 was het dan eindelijk zover. De nieuwe spelcomputer van Nintendo, de Nintendo Wii, werd gelanceerd in Nederland! De Wii is een revolutionaire spelcomputer die met een geheel eigen benadering opbokst tegen de grafische krachtpatserij van de grootste concurrenten Microsoft en Sony (respectievelijk Xbox360 en de PS3). In vergelijking met de concurrentie is de Wii de minst krachtige spelcomputer. Dit wordt echter ruimschoots goedgemaakt door de introductie van een heel andere en enorm leuke manier van besturing van de spelletjes. Wij zien de Wii als de meest kindvriendelijke console van de nieuwe generatie. Daarom mag een bespreking door OverKinderen.nl niet ontbreken. In dit artikel bespreken we de Wii, de spellen, de Wii kanalen, waarom de Wii geschikt is voor kinderen, de kosten en de toekomst van de Wii. Met deze informatie kun je zelf bepalen of het een goede aanschaf is voor je kinderen (of jezelf Wink).

    Helaas heeft het me aan tijd ontbroken om het artikel af te maken. Dit staat echter nog steeds op het programma.

    Maar je vroeg om  ervaringen. Ik moet bekennen dat ik de Wii niet voor ons zoontje heb gekocht, die is daar nog wat te jong voor. Wel denk ik dat het de meest kind-vriendelijke spelcomputer van dit moment is.  De besturing is voor kinderen erg leuk, aangezien ze voor de televisie kunnen sporten. Verder heeft Nintendo de meest kind vriendelijke spelfiguren (denk aan Mario, Donkey Kong, etc.) Deze zul je op geen enkele andere spelcomputer aantreffen. Tot slot heeft Disney een aparte spelstudio opgezetom spellen voor de Wii te maken.


    Er moeten nog wel wat meer specifieke kinder spellen komen, maar dat is slechts een kwestig van tijd.  Zeker nu de Wii zo enorm goed verkoopt. Immers, hoe meer verkochte computers hoe meer spellen er op de markt komen.

    Zelf vind ik het in ieder geval erg leuk om te doen. 

    Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

    Groeten, Jeroen 
    sonnie1983
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    05-16-2007 11:25
    Ik weet alleen dat er een tijdje terug iets in het nieuws was met het bandje wat je dan om je pols moet doen, dat deze stuk kan gaan.
    Of dat al is verholpen weet ik niet.

    gr
    Webmaster
    New Member
    New Member
    Posts:18


    --
    05-17-2007 10:32
    Klopt. Te fanatieke gamers lieten de afstandsbediening wel eens los bij het maken van bv. een slaande beweging. In sommige gevallen brak het polsbandje af en vloog de afstandsbediening in de televisie. Dit is inmiddels verholpen door Nintendo door een steviger polsbandje mee te leveren met de Wii.

    Bovendien is het mij nog nooit overkomen dat ik de afstandsbediening los heb gelaten. 

     
    mopsie
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    05-22-2007 12:16
    Wij hebben wel de WII en mn zoontje van 7 jr speelt er zo nu en dan ook wel mee maar dan met de sport veel spellen hebben we nog niet want ze zijn vrij prijzig.Mn zoontje vind vooral het honkballen en Bowlen leuk.Wij hebben het nog niet zo gehad dat de afstandbediening los raakt of wat dan ook.Maar ik moet wel zeggen dat je wel zo'n hoes om de afstandbediening  moet doen omdat je best gauw zweet handen van krijgt.Verder ben ik zeer positief over de Wii.Binnekort halen we mario spellen dat zijn toch de leukste spellen en wat al eerder gezegd is kindvriendelijk. Ik moet ook bekennen ik vind het ook leuk om te doen ik heb zelf nog zelda gehaald en ben ik net mee bezig . Ik moet zeggen ik vind dit toch de leukste uitvinding de Wii( maar jah helaas de spellen zijn prijzig) en binnenkort komt ook bust a move uit dat is zo'n ballenspel ook leuk voor kinderen en voor de ouders.Op de site www.nintendoeurope.com staan ook wel ervaringen op.  Het enige is wel dat het zoeken is naar de juiste vraag wat je wilt weten.Je kunt daar ook vragen stellen dan krijg je wel reactie terug.

    groetjes mopsie
    kristel
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    09-27-2007 5:34
    Wij hebben ook een Wii !!!

    Hartstikke leuk!

    We hebben een aantal oude spelletje (zoals Mario en Donkey Kong) gedownload, en hebben smooth moves gekocht (erg leuk) cooking mamma, beestenboel en kororina.
     Ik zelf ben verslaafd aan het japanse puzzelspel met de cijfers en blokjes.

    Wij gaan vaak met zijn 4-en bowlen en mijn dochter van 4 kan dat al heel erg goed. Ook tennis en honkbal zijn leuk.

    Wij willen nu nog graag dat quiz spel kopen.
    Het leuke aan een Wii is dat je echt actief meespeelt en het ook met anderen kunt doen, als partygame ofzo. Vooral smooth moves is erg grappig.
    Miriam
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3535


    --
    09-27-2007 7:55
    Gefeliciteerd met de aankoop Kristel ;-). Leuk om te lezen dat jullie er zo veel lol mee hebben. Met het quiz spel bedoel je zeker dat geheugenspel of niet? Is inderdaad erg leuk. Jeroen heeft een tijdje geleden een extra chip in de Wii gezet en nu kan hij alle spellen downloaden via internet en spelen. Scheelt een hele hoop geld, want die spelletjes zijn nogal prijzig!

    Groetjes,
    Miriam
    Katja1604
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    01-10-2008 11:41
    Ja, wij zijn ook blijde eigenaars van een wii.
    Mijn dochter wordt 6 in april en vind het erg leuk om de sportspelletjes op de wii te spelen.
    Ze is ook nog verbazingwekkend goed!!
    We hebben ook een spelletje met allemaal kermisspelletjes gekocht en ook daar vermaakt ze zich prima mee.
    Er zijn genoeg spelletjes waar kleine kinderen ook mee kunnen doen en het is ook wel fijn dat de kids niet op de bank hangen, maar lekker in beweging zijn.
    En let iid op dat de polsbandjes goed vast zitten!!

    Groetjes,
    Katja
    kôlleke
    Posts:22705


    --
    06-06-2008 11:04
    Sinds een maandje of twee zijn wij ook in het bezit van een Wii spelcomputer. Een schot in de roos! Niet alleen voor de meiden hoor! Wink
    Momenteel zijn Mario Kart en Super Mario Galaxy favoriet.
    In het begin werd er natuurlijk veel op gespeeld, maar nu is dat eigenlijk alleen in het weekend meestal net voor of net na het avondeten.
    Maarre.... erg leuk!!!

    Miriam
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3535


    --
    06-07-2008 3:35
    Ik heb voor moederdag een Wii Balance Board gekregen. De hint was wel weer duidelijk ;-).

    Maar echt superleuk. Elke avond staan we fanatiek oefeningen te doen. Je kunt kiezen voor Yoga, Aerobics, muscle workouts en balance games. Bovendien wordt elke dag je BMI gemeten en je Wii Age. Zelf ben ik 5 kilo afgevallen sinds moederdag en Jeroen 4 kilo. Bij mij was het niet direct nodig, maar het is wel handig dat sommige oude broeken weer passen ;-). Maar het belangrijkste is dat het erg leuk is om te doen! 
    Louise
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    06-07-2008 4:42
    En heb je verder niets gedaan om af te vallen, of liever gezegd: gelaten?? (teveel eten/snoepen)
    Miriam
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3535


    --
    06-08-2008 8:06
    Niet echt veel gelaten. We nemen nog steeds elke avond een koek bij de koffie en in het weekend halen we altijd iets lekkers erbij, bijvoorbeeld een gebakje. Dat laten we allemaal niet. Het is natuurlijk wel zo dat je niet kunt snoepen terwijl je met die balance board bezig bent. Als je met z'n tweeën om en om de oefeningen doet, ben je zo anderhalf uur verder.

    Een tijdje geleden heb ik op internet een soort blog gelezen van iemand die foto's voor aanschaf en na 2 maanden gebruik van zichzelf had gemaakt. Wat een verschil! Van een vadsig lichaam naar een sixpack. Ik heb wel even gezocht, maar kan het zo snel nergens vinden. Het was op een engelstalige website. 

     
    kôlleke
    Posts:22705


    --
    06-08-2008 9:21
    Kijk dat lijkt me wel wat zo'n balance board.
    Manlief is binnenkort jarig en ik ben gisteren met de meiden cadeautjes wezen kopen. Ze vonden dat ik de Wii Fit moest kopen, maar ik heb toch maar een nieuw horloge gekocht. Zijn oude is stuk en wat hij nu toch weer uit een laatje tevoorschijn heeft getoverd..... dat kan ècht niet.
    Maar.... misschien zou ik alsnog voor vaderdag uit mijn slof kunnen schieten. Ik twijfel nog....
    kristel
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    06-10-2008 7:22
    Wij hebben nu Super mario olympische spelen en Cooking mamma. Erg leuk allemaal.

    Verder heeft mijn man allerlei ouderwetse spellen gedownload met de Wii, ik speel nu weer veel Picross, en manlief Donkey Kong. Smooth moves is een hilarisch spel, echt een aanrader om met je gezin te doen.

    Voor de kinderen hebben we Beestenboel en harry potter gekocht, maar in deze tijd spelen ze liever voetbal op de PS2.

    Foto's kijken op de Wii is ook erg leuk.....

    Edited by - kristel on 10-6-2008 7:24:23 PM
    Miriam
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3535


    --
    06-10-2008 8:13
    Ook leuk voor kleinere kinderen is Go Diego Go. Als ons neefje van 5 jaar hier is, is hij er wel zoet mee.
    kristel
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    06-10-2008 8:36
    wij hebben ook dora, dat is ook leuk. Dat is het nichtje van Diego....
    Dit is Dora en de paarse planeet. Mijn meisje van 5 is daar enthousiast over.
    Peter P
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    11-14-2008 9:17
    Goed, vanuit HHP naar hier verbannen... Ervaringen met de basis voor vier (bijna) volwassenen? Blijft het leuk? Ervaringen met de nupscuck of hoe dat ding heet?
    Miriam
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3535


    --
    11-15-2008 7:46
    Nou....verplaatst ;-).

    En dat ding heet een nunchuck volgens mij. Wij hebben een Wii. Ons neefje van 5 speelt er nog regelmatig op, maar wij bijna niet meer Embarassed
    Heks
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    11-17-2008 10:35
    @Pepo, ik weet niet of je hier komt maar in ieder geval mijn reactie.

    Wij hebben al sinds die dingen uit zijn gekomen twee Wii's staan.
    Er wordt bij ons veel gebruik van gemaakt, ook door mij.
    Maar in principe is het wel zo net als met alles dat als je hem wil gebruiken om voldoende beweging te krijgen en af te vallen, dan moet je echt zelfdiscipline hebben, ik ben te vaak geneigd om het uit te stellen.
    Echt die spelletjes speel ik regelmatig met de jongens.
    U bent niet gemachtigd om te reageren.
    Pagina 1 van 212 > >>