Disneyland Parijs - ervaringen en tips?
Laatste Bericht 04-09-2009 9:22 door Miriam. 2 Reacties.
AuteurBerichten
Miriam
Veteran Member
Veteran Member
Posts:3535


--
03-31-2009 7:24
    Ik speel met de gedachte om tegen het einde van de zomer een paar dagen met de familie naar Disneyland te gaan. Oudste is dan nog net 2 jaar en dus gratis. Hij is een grote fan van Mickey Mouse, dus ik weet zeker dat hij het fantastisch zal vinden.

    Nou heb ik al een kijkje genomen op de site van Disneyland, maar er is zoveel keuze in hotels etcetera. Daarom ben ik benieuwd of iemand ervaring heeft met een hotelovernachting, prijs-/kwaliteitverhouding, afstand tot de parken etcetera. Welk hotel is erg goed en welk hotel kunnen we beter niet nemen? 

    Alvast bedankt!

    Groetjes,
    Miriam
    Peter P
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    03-31-2009 8:37
    Voor gemak kan je op ieder hotel terecht, er rijden bussen van en naar het park, gratis.

    Maar voor de prijs... Wij gingen met de eigen caravan op een camping, dat scheelt een baal geld, en een tweede keer in de Davey Crocket, prima blokhutten (soort stacaravan) waar geen bus vandaan rijdt, maar met de auto waren we in een kwartier bij het park.

    Nog een tip: de snelpas. Als je minder lang in een rij wilt staan, kan je met je toegangskaart alvast inchecken bij de attractie, en dan wat anders gaan doen. Je krijgt dan een kaartje om welke tijd je je moet melden.
    Miriam
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3535


    --
    04-09-2009 9:22
    Ik zal nog eens rondkijken op internet. Misschien haal ik vandaag wel een paar brochures. Dat kijkt toch wat makkelijker.


    ---