Wat zeg je, mama?
Laatste Bericht 09-13-2006 3:17 door Sje. 46 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 3 van 3 << < 123
AuteurBerichten
Peter P
New Member
New Member
Posts:


--
09-13-2006 12:03
quote:
Maar dan nog.......................wat zijn het toch heerlijke meiden eigenlijk! Ik zou ze voor geen goud meer willen missen!
Dat brengt herinneringen terug... De mijne zijn nu 14 en 15 1/2, maar soms voelt het aan als gisteren, als ik jullie verhalen lees... En bereid je maar voor, ik betrapte mijn jongste met een sigaret op haar slaapkamer vanmiddag, en mijn oudste had 'vergeten' te vertellen dat ze een 1 had gehaald voor Frans. Haar eerste cijfer dit jaar, dat belooft wat... Dus geniet van die kleine donderstenen, het is voorbij voordat je het weet!
Am
New Member
New Member
Posts:


--
09-13-2006 11:02
quote:
Ja heel herkenbaar ik ben de oudste van vijf en ik was idd ook superbraaf. Het is zelfs zo erg dat als mijn ouders mij een advies geven waar ik het eigenlijk niet mee eens ben, ik niet goed weet hoe daar tegen in te gaan maar daar zal ik binnenkort een heel nieuw topic over openen. Gr. Daanie
Ooohhhhh Daanie, wat is dat toch erg hè? Ik voel me daar toch altijd zo ongemakkelijk over! Dat had ik trouwens wel veel minder met mijn vader hoor; dat was zo'n heerlijk discussiemens maar liet je altijd in je waarde. Maar mijn moeder....... Schei uit, hou op! Ik ben 42 en ik weet daar nog steeds geen raad mee, al word ik wel wat eigengereider (dat woord ziet er erg raar uit nu dat het er staat) Maar ze bezorgt je gewoon door haar houding een kei van een schuldgevoel als je niet naar haar luistert. En ja, wat ver weg wonen betreft: mijn broer woont in Rhenen, dat is zo'n 100 km bij ons vandaan en hij komt er toch heel geregeld heel gemakkelijk vanaf! Even ter vergelijking: ik woon bij mijn moeder in de straat En we zijn vast niet de enige! O,o,je weet niet half wat je over je heen haalt als je dat topic opent!
Peter P
New Member
New Member
Posts:


--
09-13-2006 11:47
Ik zeg maar niks over mijn (schoon)moeder en haar houding tegenover huismannen... Zegt het iets als ik zeg dat ik he heerlijk vond toen Merina een baan kreeg aangeboden 100 km. verderop? We moesten verhuizen...
Emotutje
New Member
New Member
Posts:


--
09-13-2006 12:49
Peter, zo horen (schoon)moeders te zijn :)))))) Ik doe ook heel erg mijn best om een "echte" schoonmoder te zijn. Lekker krengerig:) Helaas lachen ze me uit. Ik geloof niet dat het me goed lukt :) En bij mij is het altijd andersom geweest, de jongste, een jongen is altijd heel braaf geweest, er had van mij best een ietsie pietsie ondeugd in mogen zitten. De oudste, een meid, heeft altijd haar mondje kunnen roeren en als ik er zin in had leverde dat langdurige discussies op. Peter is jouw oudste al aan haar eerste zoen toe :) Toen mijn dochter een poosje 15 was, vond ze het toch wel tijd worden dat ze gezoend zou worden. Ik zeg: Joh, daar heb je nog tijd zat voor. Maar daar was ze het helemaal niet mee eens, ze was ja al 15 :)
Peter P
New Member
New Member
Posts:


--
09-13-2006 3:09
Mijn oudste is allang voor het eerst gezoend... Ze is zelfs al aan de pil, niet omdat ze met seks bezig is (voor zover ik weet) maar omdat ze er dan vast niet om komt, we kennen haar... Condooms liggen hier voor het grijpen in de badkamer. Maar dit hoort meer thuis bij pubers, ipv bij baby's, peuters en kleuters... Laten we de kersverse ouders hier nou niet meteen al teveel schrik aanjagen! ;-)
Emotutje
New Member
New Member
Posts:


--
09-13-2006 3:16
Hahahaha, je hebt helemaal gelijk Peter.
Sje
Posts:75548


--
09-13-2006 3:17
Ja, ik zat inderdaad ook al stijf in mijn stoel dat ik als moeder van 2 peutertjes van 20 maanden en van 3 jaar al over condooms en de pil moet gaan nadenken. Ik zal het mijn man niet laten lezen want die werd 3 jaar geleden in de verloskamer al helemaal zenuwachtig dat er ooit een man met zijn vingers aan zijn dochter (net een uur oud!) zou gaan zitten. Hihi!
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 3 van 3 << < 123