Habbo Hotel
Laatste Bericht 11-24-2006 5:27 door Quattro. 21 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 2 van 2 << < 12
AuteurBerichten
Joke
New Member
New Member
Posts:


--
11-24-2006 4:21

Volgens mij is het erg moeilijk je kinderen af te sluiten voor iets dat zo algemeen aanwezig is. Wat bij jou niet mag, mag bij een vriendje wel. Dan ga je daar toch lekker elke dag spelen? Dam krijg je vanzelf de verboden vruchten te zien...

Het is net als met snoep: je probeert het zo lang mogelijk tegen te houden en met gezonde traktaties te komen, maar de buurvrouw verderop in de straat heeft wel een trommeltje met snoepjes staan, of een royale moeder op een pleintje vol met kinderen van allerlei leeftijden komt op een zomerdag met waterijsjes aanzetten voor iedereen.

Naar mijn mening kun je ze beter leren hier de risico’s van te zien en ze te overtuigen van het gevaar. Net als met andere (voor kinderen vaan spannende) dingen waar risico’s aan zitten, zoals het verkeer, roken, drugs, teveel tv en s.ks. Als jij er niet bij bent, proberen ze het (waarschijnlijk) toch wel een keer... tenzij ze snappen wat het gevaar is.

Quattro
New Member
New Member
Posts:


--
11-24-2006 5:27


citaat:
Marion60 wrote:
Dat verschil op scholen lijkt er dus inderdaad te zijn. Misschien heeft dat te maken met de plaats waarin je woont (stad of dorp).

Dat MSN vind ik inderdaad ook eng en dat wordt ook goed in de gaten gehouden. Maar één van mijn zoontjes beste vriendjes is naar een andere plaats verhuisd en dan is het wel ontzettend leuk dat ze via MSN toch regelmatig contact blijven houden.

En Anja, je vraag was waarom mensen hun kinderen wel jong op internet laten gaan. Ik heb je daarvoor mijn motivatie gegeven. Dat wil niet zeggen dat jij dat dan ook maar moet doen hoor! Dat is voor iedereen persoonlijk en iedere ouder maakt daarin zijn eigen afwegingen.

Grtz
Marion


nu snap ik ook beter waarom kinderen op internet willen, dat komt omdat ze op school al internetten en de school het stimuleerd dan willen ze het thuis ook, dit heb ik dus niet omdat ze op school niet internetten.
nu is het mij helemaal duidelijk Bedankt !!
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 2 van 2 << < 12