voorstellen
Laatste Bericht 03-10-2006 12:31 door naikel. 24 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 2 van 2 << < 12
AuteurBerichten
Quattro
New Member
New Member
Posts:


--
01-06-2006 1:15
nee, misschien zie ik het te zwart/wit maar die ene juffrouw heeft hij dus afgelopen maanden ook gehad en daar waren al wat problemen vandaar mijn zorg. die meester wist precies hoe hij met onze zoon om moest gaan.
liandra
New Member
New Member
Posts:


--
02-24-2006 9:52
ik heb samen met mijn man drie kinderen onze oudste dochter is 7 ze heeft het syndroom van asperge ( autisme met een hoog iq ) ze zit op een evangelische basisschool en daar weten ze goed met haar om te gaan geweldig al die liefde die ze daar krijgt. Toen ik dat zag heb ik meteen mijn andere 2 kinderen ingeschreven het is een normale school maar dan evangelisch dus heeel veel liedjes toneelstukjes enz over jezus Wat ik daaraan mooi vind is dat de kinderen weten waardevol te zijn in de ogen van GOD dus ookal gaat alles mis dan nog vinden ze troost. geweldige school vooral de rust die de school uitstraald de mensen zijn behulpzaam nou zo kan ik nog wel even door gaan.
Stel
New Member
New Member
Posts:


--
02-24-2006 11:45
Nou da's ook toevallig; de oudste zoon van 1 van mijn zussen heeft ook het syndroom van Asperger. Het gaat heel goed met hem! Je leest het niet zo vaak en bij hem heeft het jaren geduurd voordat de diagnose werd vastgesteld. Het is niet makkelijk; een zorgenkind. Het vraagt veel van het kind maar ook van de ouders en eventuele broers en zussen Ik heb dan ook diep respect voor de manier waarop mijn zus het allemaal weet te "behappen" Ik vind hetm nog steeds een "engel"; als klein kind had hij een geweldige bos blonde krullen en zo'n mooi - bijna - engelachtig gezichtje Edited by - Stel on 24/02/2006 23:45:28
liandra
New Member
New Member
Posts:


--
02-25-2006 12:45
Ik vind mijn oudste dochter een ware verijking ze is zo eerlijk, nuchter ik leer heel veel van haar Ik wist dat er iets niet goed zat al met de geboorte normaal gesproken komt het syndroom van asperger meestal bij jongetjes voor. Doordat ik bij mensen was die een kindje hadden met het syndroom van asperger herkende ik zoveel dat ik daarop onze dochter heb laten onderzoeken ze was toen pas 4 en volgens de psychiater was het overduidelijk dat ze het syndroom van asperger heeft. Ik vind het soms heel moeilijk als ik bv in de stad loop wil ze aan alles snuffelen en loopt ze op haar tenen met haar handen naar beneden gekromt en dat ziet er heel raar uit. Maar aan de andere kant heb ik al wat heftige confronterende (naar mij zelf toe) gesprekken met haar gehad. En ze is helemaal gek van dinos pfffffffff Ik hou heel veel van haar en ben gezegend met zo'n appart kind. Onze andere kinderen mogen er natuurlijk ook zijn!
naikel
New Member
New Member
Posts:


--
03-10-2006 12:31
quote:
zelf zijn we begonnen met bach bloesemdruppels via een therapeute ter ondersteuning
Hoi Anja De laatste tijd hoor ik veel over de Bach bloessem therapie En ik zou het ook wel willen toepassen bij mijn kinderen en bij mezelf. Ik heb de site's die je noemde gelezen. Maar moet het altijd via een therapeut gaan of kun je zelf in een natuurwinkel ofzo die druppels kopen??
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 2 van 2 << < 12