New York met kinderen
Laatste Bericht 12-09-2011 7:40 door Miriam. 2 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
AuteurBerichten
Miriam
Veteran Member
Veteran Member
Posts:3535


--
12-08-2011 7:32
    Wij zijn van plan komend jaar naar de VS en Canada te gaan. De eerste week gaan we waarschijnlijk naar New York. Wat moeten we écht bekijken met kinderen van 4 en 5 jaar? We passen de reis zoveel mogelijk aan aan hun belevingswereld.
    karin185
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    12-08-2011 10:05
    Over New York weet ik niets, maar in Canada ben ik wel zo'n 15 jaar geleden geweest. De Niagara watervallen zijn heel mooi en imposant om te bekijken, maar ook supertoeristisch. Ik heb ze overdag en 's avonds gezien met allerlei verschillende kleuren lichten erop. Je kunt ook achter een stukje  van de watervallen wandelen. En het is mogelijk om met een bootje er dicht naar toe te varen. Dat laatste heb ik niet zelf gedaan. Verder kun je de Skylon tower beklimmen, vanwaar je prachtig uitzicht hebt over de watervallen.

    Andere tips heb ik niet, want wij hebben destijds vooral gekeken naar de plaatsen waar mijn moeder gewoond heeft vroeger.
    Miriam
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3535


    --
    12-09-2011 7:40
    De Niagara watervallen staan zeker op het lijstje. Jeroen is er al eens geweest en inderdaad is het supertoeristisch. Maar je moet het toch gezien hebben als je in de buurt bent. Het lijkt me voor de kinderen enorm indrukwekkend. 

    De reis zelf is nog niet uitgestippeld, maar wordt wrs een week New York en dan rustig aan richting Toronto rijden. Daar woont familie in de buurt dus daar willen we een tijdje in de buurt blijven. Op de route ernaartoe is volgens mij ook genoeg moois te zien. 
    U bent niet gemachtigd om te reageren.