Nou ja, Nieuw... terug van HHP
Laatste Bericht 11-18-2020 2:33 door virgo2. 57 Reacties.
AuteurBerichten
PePo2
Basic Member
Basic Member
Posts:193


--
11-10-2020 9:33

    Beste mensen,

    een aantal leden van HHP zoekt hier tijdelijk asiel. Ik moest daarvoor een nieuw account aanmaken, en na wat moeite lukte dat.

    dit lijkt me een niet zo actief forum, ik denk niet dat we hier iemand in de weg zitten?

    Miriam
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3535


    --
    11-11-2020 8:46
    Welkom op OverKinderen. Dit forum is inderdaad inactief. Als ik een nieuwe subcategorie oid moet aanmaken dan laat het maar weten. Voorlopig kunnen jullie hier verder. Wij zijn geveld door Corona, dus het kan even duren voor we een goede oplossing hebben staan.
    K'tje
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:162


    --
    11-11-2020 10:05
    Ha Pepo, leuk je hier weer te zien.
    Gelukkig al 1 vriend terug gevonden, nu de anderen nog. S-je woont al hier geloof ik.
    Kôlleke2
    New Member
    New Member
    Posts:78


    --
    11-11-2020 12:15
    Ik ben er ook weer!!! Ik moest wel een nieuw account aanmaken.
    Beterschap Mirjam en Jeroen.
    K'tje
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:162


    --
    11-11-2020 12:59
    Hé Kôlleke, leuk dat het jou ook gelukt is, nu Virgo nog.
    Sje2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:126


    --
    11-11-2020 4:12

    Jaaaaaaa! Eindelijk ook gelukt! Ik ben er ook weer! 

    Sje2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:126


    --
    11-11-2020 4:12
    Jeroen en Miriam, veel beterschap!
    Sje2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:126


    --
    11-11-2020 4:23
    Misschien is een subcategorie alsnog wel handig, want als OK nieuw leven ingeblazen wordt dan wordt dit voorstelforum weer wat actueler.
    Zodra die subcategorie er is kan ik daar (als ik daar ook moderatorrechten krijg) "onze topics" weer aanmaken.
    PePo2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:193


    --
    11-11-2020 6:32

    Beterschap, Mirjam en Jeroen!

    Een sub-forum (HHP?) met paar topics lijken me handig. Koffie bij de buren, wat eten we vandaag, wat doen we morgen, wat voor weer is het vandaag en felicitaties? Dat lijkt me voldoende voor nu. Aanvullingen iemand?

    PePo2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:193


    --
    11-11-2020 6:33

    We missen Virgo nog...

    Sje2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:126


    --
    11-11-2020 6:50
    @Pepo, volgens mij zijn dat de topics inderdaad wel. Gaandeweg kunnen we nog aanvullen met wat we missen. Receptentijdschriften-topic bijv.

    Virgo heb ik gemaild met de tip om opnieuw te registreren en dat we op het moment nog even in het voorstel-forum wonen in jouw topic. Dus hopen dat ze snel komt.

    Ik zal Jeroen en Miriam mailen met het verzoek om een subforum waar we onze vaste topics in kunnen maken. Wordt vervolgd.
    Kôlleke2
    New Member
    New Member
    Posts:78


    --
    11-11-2020 9:09
    Ik hoop dat het Virgo ook lukt om in te loggen.
    Miriam
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3535


    --
    11-11-2020 9:18
    Bedankt voor de beterschapswensen. We kijken dit weekend even naar de mogelijkheden van het forum. Jeroen is erg achter geraakt met werk, dus dat moet eerst even op orde. We zijn net klachtenvrij, maar conditioneel gaat het niet zo best. Maar goed, we hebben het gehad en op een extra antibioca-infuus en kuur na zijn we er goed doorgekomen. We komen snel terug op aanpassing van het forum 🙂
    Sje2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:126


    --
    11-11-2020 9:27
    Fijn Miriam dat jullie inmiddels klachtenvrij zijn. Nu alleen die conditie weer opbouwen. Rustig aan en dan horen we vanzelf als er een HHP-hoekje voor ons is. Voor nu is het al fijn dat we een nood-hangplekje hebben om in contact te blijven.
    K'tje
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:162


    --
    11-11-2020 9:35
    Mirjam, kalm aan, eerst jullie gezondheid weer op peil krijgen.
    K'tje
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:162


    --
    11-12-2020 9:09
    Vanmiddag op het werk, 12 griepspuiten geven. Afgelopen maandag ook 7 gedaan. oh ja vanmiddag nog één extra aan een collega, die geen tijd had om naar het griepspuitspreekuur bij haar huisarts te gaan. Zij haalt haar eigen spuit op en ik mag hem geven. Verder een gewone avonddienst, en om 22.00nog naar huis fietsen.
    Sje2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:126


    --
    11-12-2020 11:04

    Lief dat je je collega ook een griepspuit geeft omdat ze niet handig bij haar huisarts terecht kon.

    Mijn werkweek zit er alweer op sinds gisteren. Gistermiddag einde middag nog wel een hele boze klant aan de telefoon gehad omdat wij in actie zijn gekomen vanwege 3 openstaande servicefacturen waardoor de klant onze spullen die hij ter beschikking heeft niet kon gebruiken (zo zeg ik het neutraal denk ik). Compleet met grof vloeken. Dus dat gesprek heb ik afgebroken met de woorden "Ik vind het gesprek erg vervelend omdat u erbij vloekt. Ik verbreek nu de verbinding en als u weer rustiger bent, dan praat ik graag met u verder". Paar minuten later belde hij terug. Was inmiddels tot rust gebracht door onze klantenservice-medewerker (heel knap, die jongen werkt net bij ons). 

    Uiteindelijk een rustiger gesprek gehad waarin ik ook onze kant goed uit heb kunnen leggen en er een soort van begrip aan de andere kant van de lijn was. Ik heb ook uitgelegd dat ik begrip heb voor die eerste boosheid die eruit kwam bij de klant, dat het niet mijn stijl is om gesprekken zomaar af te breken maar dat dat wel de beste beslissing was om het gesprek niet nog meer uit de hand te laten lopen.

    1 factuur betaald gekregen, de tweede moest eigenlijk ook maar omdat klant terugbelde en toen wel in staat was om een rustig gesprek te voeren heb ik uitstel tot dit weekend gegeven en daar kon klant mee akkoord gaan.

    Op een vriendelijke begripvolle manier afgesloten. Hoe vervelend zo'n gesprek ook is, ik vind het wel een kick om zelf dan beleefd en rustig te blijven en het goed af te ronden. Krijg ik op de een of andere manier positieve energie van. Dit soort gesprekken gebeuren overigens niet met regelmaat hoor. In de bijna 3 jaar dat ik dit werk doe is het op 1 hand te tellen dat een klant echt zo boos wordt. 

    Als klanten mij n.a.v. een betalingsherinnering bellen over een moeilijke financiële situatie (zeker nu vanwege corona) dan ben ik altijd begripvol en coulant en maak ik passende betalingsregelingen, maar als ik al 3 betalingsherinneringen en een ingebrekestelling gestuurd heb en er helemaal geen reactie vanuit de klant komt, dan start ik de normale procedure en dat is dan echt heel erg vervelend voor de klant.

    Kôlleke2
    New Member
    New Member
    Posts:78


    --
    11-12-2020 10:47
    Miriam, we wachten rustig af. We zijn al blij dat we hier rond mogen hangen.

    Heeft iemand al iets van Virgo gehoord?

    @ K'tje, fijn dat de griepprikken er weer inzitten.

    @ Sje, knap van je dat zo kalm bent gebleven. Zou echt niks voor mij zijn om dat soort gesprekken te moeten voeren.
    Kôlleke2
    New Member
    New Member
    Posts:78


    --
    11-12-2020 10:54
    Hier vanochtend aardig wat regen gehad, maar vanmiddag was het droog en hebben we een wandelingetje gemaakt. De buien die we zagen hangen, gingen gelukkig langs ons heen.
    Ik heb nog wat kaartjes gemaakt. Ook eentje voor een achterneefje van me. Toen ik klaar was, kwam ik er achter dat ik hem voor een ander achterneefje heb gemaakt... Hij was aan het begin van de maand jarig en heeft allang een kaartje van me gekregen. Hahaha... Helaas staan zijn naam en leeftijd op de voorkant, dus ik kan hem niet doorschuiven. Morgen maar opnieuw beginnen. Ik ben nog wel op tijd.
    PePo2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:193


    --
    11-13-2020 7:32

    Ha Ha Kolleke, wat een stunt! Groot gezin, dus veel achterneefjes en -nichtjes denk ik? ;-)

    S-je, kan me goed voorstellen dat het moeilijk is, maar ook dat het een kick geeft. Inderdaad, begrip tonen is logisch, maar niet als er niet op allerlei aanmaningen gereageerd wordt, en pas al ze zelf last krijgen contact opnemen. 

    Leuk voor collega van die griepprik K'tje. Ik heb er ook een gehaald van de week. Meteen ook de tandarts-afspraak gedaan. Voordeel van thiswerken en zelf de tijd indelen, dan hoeven deze afspraken niet allemaal op de vrije dag.

    hier deze week ele dag een rondje gelopen van ruim 6 km. Soms nog met M1 ee n kleiner rondje als lunchwandeling. Dat is nodig gezien de corona-kilos. Het werkt ook, meer dan een kilo eraf deze week. ;-) en het is leuk om elke dag hetzelfde rondje te lopen, met elke dag andere plaatjes maken...

    Gisteren heeft het bij ons twee uur geregend: tussen -6.00 en 08.00 uur,. Ik heb dus maar de auto genomen naar het werk, geen zin om me nat te laten regenen o de fiets naar het station, het is toch 15 km fietsen. Dat vind ik op de terugweg neit erg, maar heen... zeker als ik daarna nog met de trein moet en een stuk moet lopen, dan kan ik me pas 45 minuten na het fietsen omkleden. 

    En nu is het weekend. Vandaag brooddeeg maken en boodschappen doen. Ik doe de boodschappen vroeg, maar dat kan hier pas na 09.00 uur, daarvoor is het bejaardenuurje. Nou denk ik dat ik er formeel naartoe zou mogen, ik krijg tenslotte ook een griepprik... ;-)

    Het worden wel hele teksten zo, nu we maar 1 topic hebben voor al onze belevenissen en reacties! ;-)

    PePo2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:193


    --
    11-13-2020 7:34
    Ik zie ook geen mogelijkheid om mijn eigen teksten aan te passen of te verwijderen...
    PePo2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:193


    --
    11-13-2020 7:34

    Ik zie ook geen mogelijkheid om mijn eigen teksten aan te passen. 

    PePo2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:193


    --
    11-13-2020 7:37

    En na de laatste twee reacties kreeg ik een ' kritieke fout' en zag niet dat de reacties waren geplaatst. Vandaar twee keer. 

    K'tje
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:162


    --
    11-13-2020 9:05

    Kôlleke, grappig dat je per ongeluk voor de verjkeerde neef een kaartje maakte, krijgt de betreffende neef nu het tweede kaartje nog? 

    S-je, fijn dat je er voldoening uithaaalt om mensne toch op het jusite pad te krijgen kwa betalingen. Begrip tonen is vaak het belangrijkste. ik zie dat ook in mijn werk als belangenbehartigers ergens ontevreden over zijn. Ik hoef het niet altijd met ze een ste zijn, maar begrip tonen voor hun kan en hun gevoel, dan eheb je al de helft gewonnen.en zijn ze weer bereikbaar ook voor mijn ideeen.

    Pepo, de griepspuit is volgens mij v.a 60, het bejaardenuurtje vanaf 70.... dus je bent wel oud maar neit bejaard ha ha ha.... Ik ben nog net te jong voor de griepspuit . . . .ik mag ze alleen geven. En dat ging goed gistermiddag. 

    Vandaag ben ik vrij, niet echt plannen, wel voor een dame van het werk even koffiepads regelen, ze mag niet alleen op pad, en ze zijn op, zei ze gisteren. Morgen weer werken (slaapdienst). Gelukkig zijn de zieken op eht werk weer beter, Wel nog de vermoeidhied die bij de naweeen van corona horen. Eén (jonge) collega is nog wel erg ziek.

    Virgo, waar ben je???

     

    K'tje
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:162


    --
    11-13-2020 9:08
    Ik krijg ook de opmerking over de kritieke fout, maar mijn berichtje is gelukkig wel geplaatst. Ik had het niet apart opgeslagen.
    PePo2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:193


    --
    11-13-2020 10:06

    Ik ben ook te jong voor de griepspuit, maar vanwege longen en allergie val ik in de risicogroep, vandaar. 

    K'tje
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:162


    --
    11-13-2020 10:33
    Dan mag je al helemaal niet naar het ouderenuurtje in de Supermarkt ha ha ha...
    PePo2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:193


    --
    11-13-2020 11:53

    Hier wel, voor ouderen en mensen uit de andere risicogroepen, staat er...

    K'tje
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:162


    --
    11-13-2020 4:18
    Virgo is ook ergens op de site, ze moet alleen nog even de weg vinden naar dit topic.
    virgo2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:165


    --
    11-13-2020 4:22
    Eindelijk het is gelukt, ik ben er, het was voor mij een zware bevalling. hahahahha

    Eerst maar Miriam en Jeroen beterschapswensen toezeggen, oh ik lees net dat het al wat beter gaat gelukkig. doe kalm aan wij lopen niet weg.

    Leuk om te lezen dat jullie me gemist hebben, altijd leuk om te lezen.

    K'tje lief dat je je collega haar griepspuit heb gegeven,omdat ze geen tijd had voor de dokter.

    S-je dat heb je goed opgelost met dat telefoongesprek, knap dat je zo rustig bent gebleven.

    Kôlleke, grappig als je zoveel neefjes hebt ga je nog wel eens de fout in, maar goed dat je er op tijd achter bent gekomen.

    Griepspuit heb ik niet gehaald, ik haal deze nooit, en heb ook nog bijna nooit geen griep gehad.
    Ouderen uurtje ik mag ook niet heen meneer V wel, maar ik ga echt niet zo vroeg mijn bed uit.
    En ik ga hooguit 2 keer per week naar de supermarkt.

    Ik was van plan om vanochtend een grotere rondje te gaan lopen, ik had mijn muziek al aan staan, maar onderweg voelde ik al dat ik dat niet zou redden.
    Ben gelukkig eerder afgeslagen, want anders had ik door moeten lopen of teruggaan.





    virgo2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:165


    --
    11-13-2020 4:23
    Eindelijk het is gelukt, ik ben er, het was voor mij een zware bevalling. hahahahha

    Eerst maar Miriam en Jeroen beterschapswensen toezeggen, oh ik lees net dat het al wat beter gaat gelukkig. doe kalm aan wij lopen niet weg.

    Leuk om te lezen dat jullie me gemist hebben, altijd leuk om te lezen.

    K'tje lief dat je je collega haar griepspuit heb gegeven,omdat ze geen tijd had voor de dokter.

    S-je dat heb je goed opgelost met dat telefoongesprek, knap dat je zo rustig bent gebleven.

    Kôlleke, grappig als je zoveel neefjes hebt ga je nog wel eens de fout in, maar goed dat je er op tijd achter bent gekomen.

    Griepspuit heb ik niet gehaald, ik haal deze nooit, en heb ook nog bijna nooit geen griep gehad.
    Ouderen uurtje ik mag ook niet heen meneer V wel, maar ik ga echt niet zo vroeg mijn bed uit.
    En ik ga hooguit 2 keer per week naar de supermarkt.

    Ik was van plan om vanochtend een grotere rondje te gaan lopen, ik had mijn muziek al aan staan, maar onderweg voelde ik al dat ik dat niet zou redden.
    Ben gelukkig eerder afgeslagen, want anders had ik door moeten lopen of teruggaan.





    virgo2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:165


    --
    11-13-2020 4:25
    Eindelijk het is gelukt, ik ben er, het was voor mij een zware bevalling. hahahahha

    Eerst maar Miriam en Jeroen beterschapswensen toezeggen, oh ik lees net dat het al wat beter gaat gelukkig. doe kalm aan wij lopen niet weg.

    Leuk om te lezen dat jullie me gemist hebben, altijd leuk om te lezen.

    K'tje lief dat je je collega haar griepspuit heb gegeven,omdat ze geen tijd had voor de dokter.

    S-je dat heb je goed opgelost met dat telefoongesprek, knap dat je zo rustig bent gebleven.

    Kôlleke, grappig als je zoveel neefjes hebt ga je nog wel eens de fout in, maar goed dat je er op tijd achter bent gekomen.

    Griepspuit heb ik niet gehaald, ik haal deze nooit, en heb ook nog bijna nooit geen griep gehad.
    Ouderen uurtje ik mag ook niet heen meneer V wel, maar ik ga echt niet zo vroeg mijn bed uit.
    En ik ga hooguit 2 keer per week naar de supermarkt.

    Ik was van plan om vanochtend een grotere rondje te gaan lopen, ik had mijn muziek al aan staan, maar onderweg voelde ik al dat ik dat niet zou redden.
    Ben gelukkig eerder afgeslagen, want anders had ik door moeten lopen of teruggaan.





    virgo2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:165


    --
    11-13-2020 4:27
    Eindelijk het is gelukt, ik ben er, het was voor mij een zware bevalling. hahahahha

    Eerst maar Miriam en Jeroen beterschapswensen toezeggen, oh ik lees net dat het al wat beter gaat gelukkig. doe kalm aan wij lopen niet weg.

    Leuk om te lezen dat jullie me gemist hebben, altijd leuk om te lezen.

    K'tje lief dat je je collega haar griepspuit heb gegeven,omdat ze geen tijd had voor de dokter.

    S-je dat heb je goed opgelost met dat telefoongesprek, knap dat je zo rustig bent gebleven.

    Kôlleke, grappig als je zoveel neefjes hebt ga je nog wel eens de fout in, maar goed dat je er op tijd achter bent gekomen.

    Griepspuit heb ik niet gehaald, ik haal deze nooit, en heb ook nog bijna nooit geen griep gehad.
    Ouderen uurtje ik mag ook niet heen meneer V wel, maar ik ga echt niet zo vroeg mijn bed uit.
    En ik ga hooguit 2 keer per week naar de supermarkt.

    Ik was van plan om vanochtend een grotere rondje te gaan lopen, ik had mijn muziek al aan staan, maar onderweg voelde ik al dat ik dat niet zou redden.
    Ben gelukkig eerder afgeslagen, want anders had ik door moeten lopen of teruggaan.





    K'tje
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:162


    --
    11-13-2020 4:34
    Virgo, ja nu weten we dat je er bent, je bericht staat er nu 4 keer ha ha ha...
    Maar wel leuk dat je ons gevonden hebt.

    WE ZIJN COMPLEET!!!

    Maar wat nieuwe mensen zou ook leuk zijn. Toen ik even op deze site rondkeek, zag ik wel veel namen van oude HHP-leden. Ze zullen hier wel niet meer komen, maar het was best leuk om weer eens iets van ze te horen.
    virgo2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:165


    --
    11-13-2020 5:07
    Ja ik zie het had het al opgeslagen en dacht dan heb ik zeker nog als het niet lukt.
    virgo2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:165


    --
    11-13-2020 5:10
    En wat is nu die kritieke fout wat hij steeds aangeeft.
    K'tje
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:162


    --
    11-13-2020 6:50
    Ik heb het idee dat je die kritieke fout kunt negeren. Mijn berichtjes worden dan toch gewoon geplaatst. ik krijg ook als ik iets aanklikt, steeds een reclame (over de ideale man bv), die klik ik maar gewoon weg.
    virgo2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:165


    --
    11-13-2020 7:42

    K'tje  die heb je toch al, dus gewoon wegklikken.

    K'tje
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:162


    --
    11-13-2020 7:57
    Ik kreeg nu de reclame over echtscheiding....wat moet ik daar van denken?
    Kôlleke2
    New Member
    New Member
    Posts:78


    --
    11-13-2020 8:10
    @ Pepo, goed bezig met je coronawandelrondje!
    Af en toe met de auto naar het werk met slecht weer moet kunnen hoor.

    @ K'tje, fijn dat de zieken op je werk weer beter zijn, nu je collega nog beter worden.
    Nee hoor, mijn achterneefje heeft zijn kaartje al gehad. Kan ik dit idee misschien volgend jaar nog naar hem sturen.

    @ Virgo, wat fijn dat je er weer bent!!! En dan gelijk vier keer je bericht posten. Hahaha....
    Verstandig dat je op tijd je rondje wandelen hebt ingekort.
    Kôlleke2
    New Member
    New Member
    Posts:78


    --
    11-13-2020 8:25
    Ik kreeg net ook de Kritieke fout melding. Daarna is het weer even zoeken naar dit topic.
    En ik kan ook mijn eigen bericht niet wijzigen.

    Het was hier maar saai grijs weer vandaag. Ook een beetje regen gehad. In huis vond ik het maar kil.
    Ik ben vandaag onder andere bezig geweest om de foto's van mijn mobiel over te zetten. Telefoon heeft daar niet altijd zin in, dus de helft van mijn vakantiefoto's stonden er nog op. Die staan eindelijk veilig op de NAS.
    Ik moet ook weer een paar dagen voor konijn van mijn vriendin zorgen. Het oude beestje is nog ouder geworden, maar met eten (zijn hobby) en slapen komt hij de dag wel door.
    Manlief is nog even naar de bakker gelopen en vanmiddag heeft hij bij de buurtsuper nog een paar boodschappen gehaald. Lekker hoor dat ik dat niet hoef te doen.
    PePo2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:193


    --
    11-13-2020 9:28
    Foto’s gan hier naar de betaalde versie van Stack, cloud-service, en de gratis versie van google foto. Van de telefoon en tablet ook nog naar icloud, dat is automatisch. De eigen NAS hebben we niet meer in gebruik.
    Veel gewandeld vandaag. Een groot rondje alleen, met oortje sin luisteren naar een leuke podcast, en een korter rondje met M1, lunchwandeling.
    Ik had voor morgen een grote 20 km wandeling uitgezocht, maar M2 wil ook mee, dus een wat kortere wandeling gevonden, 12 km. Niet alleen omdat zij neit zo’n wandelaar is, maar ook omdat we wat later op pad kunnen, haar vriend is er en vertrekt hoer pas rond 11.30 uur,
    PePo2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:193


    --
    11-14-2020 6:29

    Vandaag wat verder van hui gaan wandelen. We zochten letterlijk en figuurlijk de grens op: wandelen in het NL/BE grensgebied bij Bergeijk. Geweldig mooi gebied, hei, vennen, de Dommel nog klein en smal. We hebben met 3 (M1, M2 en ik) gewandeld. De grenzen van de corona-maatregelen en het land opgezocht dus. 

    virgo2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:165


    --
    11-14-2020 7:15

    Pepo hebben jullie het droog gehouden?

    Het weer was hier waardeloos, ben niet buiten geweest.

    Sje2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:126


    --
    11-14-2020 7:41
    @Kôlleke, grappig die verkeerde kaart. Haha! Tjonge, dat konijn houdt het ook erg goed vol he?! Hoe oud is-ie inmiddels?

    @Pepo, goed zeg, kilo eraf.

    @K'tje, hoe is het op het moment op je werk met corona-gevallen? Alle quarantaines voorbij of sleept het nog voort?
    Die reclame die jij noemt krijg ik ook. Ik klik het ook altijd weg.

    @Virgo, welkom thuis hier! Jammer dat je grote rondje niet lukte. Goed dat je op tijd afgeslagen bent.

    Wat betreft vroegere leden: ik heb nog steeds contact met Lucky. Gaat goed met haar en haar mannen. De tweeling wordt volgende maand 7, de oudste wordt 10 in januari. Gaat hard he?!
    Sje2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:126


    --
    11-14-2020 7:50

    Fijn dat we weer compleet zijn! Gezellig hoor. Wel wat rommelig inderdaad met tig topics in 1, maar we redden ons wel toch?!

    Gisteravond zoiets leuks gedaan. Had ik vooraf niet verwacht. Normaal is vanuit het hoofdkantoor eens per maand een vrijdagmiddag-borrel vanaf 16.00 uur ofzo, maar dat kan nu niet. Nu hadden 2 collega's bedacht om met elkaar een online bingo te doen.

    De helft van het bedrijf was via Google meet present. We hadden via mail ieder 5 online bingokaarten gekregen en per ronde waren er 4 prijzen (voor eerste horizontale regel, verticale regel en diagonale regel en voor de volle kaart). Echt leuk al die collega's in beeld, sommigen met kind / partner erbij. Wat slap geklets in de chat ernaast. De twee organiserende collega's zaten op kantoor met de bingomolen. 

    De GKD zat gezellig bij mij. We hadden ons op zolder gesetteld met koppen thee. In de tweede ronde was het raak, wij hadden als eerste de kaart vol. Damesgeurtje gewonnen. Ik had al gezegd tegen de GKD als we die zouden winnen dat zij het flesje zou krijgen. 

    Zeker 1,5 uur bezig geweest zo online met z'n allen. Was echt voor herhaling vatbaar. Ik had me aangemeld vanwege het kortere lijntje wat we willen hebben tussen Sje-city en hoofdkantoor en ik had collega's hier van kantoor aangespoord ook aan te melden. We waren met z'n vijven van Sje-city (meer dan de helft) dus dat was netjes. Niet verwacht dat ik het zo leuk zou vinden. Toch een beetje extra verbondenheid met elkaar zo. En leuk natuurlijk dat we ook nog prijs hadden.

    Vanochtend spiegeltje voor een vriendin afgemaakt, vanmiddag met een nieuw spiegeltje begonnen. Verder de kwalificatie van de F1 gekeken. Tjonge wat een theater met die regen. Benieuwd naar de race morgen.

    Oh ja, en gisteren nog een poos bezig geweest met een berg nieuwe kerst-mondkapjes. Weer stuk of 20 gemaakt. Ik heb er heel wat uitgedeeld bij Vluchtelingenwerk. Werd gewaardeerd. Was zelfs een cliënte die in de wachtruimte zat die ik enthousiast zag kijken toen collega's bij me stonden te kiezen dus ik heb die cliënte ook eentje laten kiezen. Ze was er oprecht blij mee. Leuk!

    PePo2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:193


    --
    11-14-2020 8:03

    Heel leuk S-je, die bingo en kerst-mondkapjes.

    Wij hebben het niet alleen droog gehouden vandaag, maar ook volop zon gehad. Of FB en Insta een filmpje met route en foto's. Zonder jas gelopen, en mouwen omhoog, het was 17 graden!

    PePo2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:193


    --
    11-15-2020 1:48

    En vanochtend gelukkig weer lekker. Vroeg op, was gewoon wakker. Brood in de vorm gedaan, moest drie uur rijzen, dus rondje vroeg gelopen. Daarna brood in de oven, en naar F1 gekeken. Rare wedstrijd, wel spannend.

    en nu rust. Vanmiddag bij het plaatselijk goede restaurant (www.restaurantbraveau.nl) eten voor vanavond besteld. In maaltijdpakketten met opwarm-instructie ophalen, we zijn benieuwd. 

     

    virgo2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:165


    --
    11-15-2020 4:04
    S-je wat leuk die bingo, , en het geurtje voor de GGD.
    Jammer dat ik niet vlak bij je woont, dan had ik gevraagd of ik er ook een mocht kiezen. hahaha

    Vanmorgen klein rondje gelopen, en even bij de AH verse lasagnebladen en ravioli gekocht, die waren nog in de reclame 1+1.
    En Italiaanse groenten, plus de rest voor de lasagne voor morgen.
    Nu is het erg donker, en het regent de hele middag.
    Miriam
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3535


    --
    11-15-2020 5:42
    Onderaan de sectie algemeen heb ik nu een categorie voormalig Hhp aangemaakt. Kunnen jullie daarmee uit de voeten? Hoop dat het werkt, want op de telefoon in elkaar geknutseld.
    Groetjes,
    Miriam
    Miriam
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3535


    --
    11-15-2020 5:43
    Onderaan de sectie algemeen heb ik nu een categorie voormalig Hhp aangemaakt. Kunnen jullie daarmee uit de voeten? Hoop dat het werkt, want op de telefoon in elkaar geknutseld.
    Groetjes,
    Miriam
    Kôlleke2
    New Member
    New Member
    Posts:78


    --
    11-16-2020 3:16
    @ Sje, wat leuk die online bingo. Bedankt voor het idee. Ik ga zoiets voor Sinterklaas organiseren.

    @ Pepo, lekker gewandeld en lekker gegeten. Goed bezig.

    @ Virgo, ik heb de aanbieding gemist. Wij zijn naar de buurtsuper gegaan laatste paar keren.

    @ Mirjam, dank je wel. Ik zal zo eens een kijkje nemen.
    K'tje
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:162


    --
    11-16-2020 3:53
    S-je, wel leuk als een bedrijf iets organiseert, al ben ik persoonlijk niet van de online-dingen. Leuk dat jullie een leuke prijs voor GKD wonnen.

    Pepo, knap hoor, dat jullie zo trouw wandelen, ik moet echt moed verzamelen om iets buiten te doen, meneer K is nog erger.

    Kôlleke, leuk om met 5-12 ook iets van zo'n Bingo te doen.

    Virgo, wij halen meestal ook de verse pasta, maar dit keer overgeslagen. AH heeft dei wel elke 2-3 weken in de aanbieding tegenwoordig.
    K'tje
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:162


    --
    11-16-2020 4:05
    Ik heb er weer een aantal werkdagen opzitten, zaterdagavond mochten ze allemaal de schoen zetten. Een deel is van het nivo dat heilig geloofd en heel zenuwachtig si, de anderen vinden het allemaal maar onzin, want Sint bestaat toch niet.
    Ze mochten natuurlijk de schoen zetten, 2 schoenen stonden er al voor het diner ha ha ha...zij waren ook zo zenuwachtig dat ze al om 21.00 naar bed wilden.
    Van de anderen een deel die rond bedtijd de schoen hadden gezet, en toen ik om 22.30 met het leekkers rondging, stonden er meer schoenen dan verwacht. Voor de anderen het gewoon voor hun deur neergelegd. Ach de meesten vinden het toch gewoon wel leuk.

    Vandaag vrij, maar ik moet nog een lastige opdracht voor het online overleg/cursus morgen doen, En ik heb gewoon geen zin om thuis iets te doen, buiten mijn werk om. Dat heb ik de laatste tijd steeds meer, op het werk zelf heb ik er niet zo'n last van gelukkig.
    Maar ook het steeds meer digitale gaat me steeds meer tegen staan. Ik heb inmiddels toestemming om als enige op het werk met de smartphone van het mee te doen aan het overleg. We hebben thuis, boven geen goed wifi. En meneer K is thuis, dan ga ik toch niet in de huiskamer 3 uur vergaderen / cursus volgen als hij ook thuis is? Nou ben ik de enige en heb ik inmiddels akkoord. Ik ga wel in het slaaphok zitten (dat is 2,5x 2,5 kamertje), neem mijn eigen thermoskan en boterham mee. Ik ben blij als er weer normaal vergaderd kan worden, anders ga ik steeds meer uitkijken naar mijn (vroeg) pensioen. Ik ben blij dat mijn carrière bijna achter de rug is. Maar goed, ik moet straks nog aan dei opdracht werken, bleh....
    Kôlleke2
    New Member
    New Member
    Posts:78


    --
    11-16-2020 10:31
    K'tje, leuk dat iedereen zijn schoen mocht zetten zaterdag.
    Ik denk dat iedereen blij zal zijn als alles weer normaal zal zijn... Fijn dat je via je werktelefoon mee mag doen. Succes hoor.

    Ik heb een aantal nieuwe topics aangemaakt. Als je op actieve onderwerpen klikt, kom je ze vanzelf tegen hoop ik.
    Sje2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:126


    --
    11-17-2020 4:03

    Super Miriam! Dankjewel! Hier kunnen we wat mee! XXX

    K'tje
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:162


    --
    11-17-2020 7:19

    Mirjam bedankt voor de plek die we nu hier op de site hebben. En nogmaals beterchap voor je zelf en je gezinsleden. Ik weet van bewoners en collega's dat de naweeen nog wel even kunnen duren. Zij hebben vooral last van vermoeidheid.

    virgo2
    Basic Member
    Basic Member
    Posts:165


    --
    11-18-2020 2:33

    Dankje Miriam, nu kunnen we weer als vanouds  contact  hebben.
    Hoe gaat het nu met jou en Jeroen?



    ---