Door: 
Datum: 25-10-2008
Hits: 3012
Categorie: 
Columns van PePo
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
puber, verliefd, vriendje, verkering

Nieuwe fase

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Nieuwe fase 

Ik zat er al op te wachten, en eindelijk lijkt het echt te gaan gebeuren. Natuurlijk kwamen er eerder 'vriendjes', vanaf groep 2 van de basisschool lopen ze hier in en uit en zijn ze 'op elkaar'. Allebei de meiden hebben zelfs langdurig 'verkering' gehad, en er werd zelfs gezoend.

Maar nu lijkt het erop dat het echte werk begint. M2 heeft een hele tijd een onbeantwoorde liefde gehad, maar wordt nu door twee jongens uit gevraagd en ze gaat gewoon met allebei uit. Ze heeft wel gekozen, zegt ze, maar dat weten de jongens nog niet, en ze víndt het leuk!

M3 heeft officieel verkering. De jongen is 1.90 lang, dat past leuk bij de 1.60 van haar. En hij is ook nog eens twee jaar ouder. Nou ja, M1 en ik waren jonger toen wij verkering kregen. ;-)
Nee, hij is hier nog niet aan ons voorgesteld. Of dat iets te maken heeft met het feit dat ik tegen M3 heb gezegd dat hij zich eerst met stropdas en colbert bij mij moet vervoegen om te vragen of hij verkering mag met mijn dochter, dat weet ik niet.

Een nieuwe fase. Ik moet altijd denken aan die conference van Wim Sonneveld, "Allemaal mee-eten". Ik ben benieuwd hoe een en ander zich gaat ontwikkelen en we houden jullie zeker op de hoogte. Voor zover dat van de meiden mag dan natuurlijk.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.