Door: 
Datum: 19-04-2008
Hits: 3113
Categorie: 
Columns van PePo
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
puber, hulp, volwassen, opgroeien

Rust- of eindsignaal?

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Rust- of eindsignaal?

Nee, dit gaat niet over een voetbalwedstrijd. Dat kan ook bijna niet, met twee meiden die niet voetballen. Ik moet denk ik gaan wennen: ik zei altijd twee pubermeiden, maar het lijkt erop dat ik moet gaan zeggen een volwassen dochter en een puber.

Gisteren met M2 een avondje uit, eerst eten, daarna theater, een moderne bewerking van "As you like it" van Shakespeare. Tot mijn verbazing kwam ze op tijd beneden, met een jurkje, een panty, mooie pumps, opgemaakt en haar opgestoken...  Ik ben me maar heel snel gaan omkleden.

En vanochtend was ze er eerder uit dan wij. Ze wisselde ongevraagd een was,  ze klaagde niet toen ik haar vroeg de badkamer even te poetsen, ze ruimde de kamer op en hielp met het versieren van de taart in de keuken. Daarna heeft ze een brood gebakken voor vanmiddag, ze bood aan even de laatste boodschappen te gaan doen en beloofde vanmiddag te helpen als de visite er is. Ik prijs haar en verbaas me. Dit mag van mij heel lang duren, maar ik ben benieuwd of er nog een tweede helft volgt.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.