Zoeken op OverKinderen.nl:

Artikel Opties

Kinderpostzegels, online bestellen

Heb je de kinderen uit de buurt gemist met de verkoop van kinderpostzegels? Of wil je toch wat van die leuke kaarten bijbestellen? Dat kan nu ook online. Volg onderstaande link naar de website van de Stichting Kinderpostzegels en steun daarmee het goede doel:

 

Mail artikel naar een bekende ...   Printer vriendelijke versie ... Opgesteld door Miriam op 5-12-2007, ID = 2615, Hits = 3697
Let op! OverKinderen.nl stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade voortvloeiend uit de gepubliceerde informatie op deze website. Alles wat wordt aangeboden is voor eigen risico! Zoek dus eerst goed uit of de geboden oplossing uitvoerbaar en veilig is in jouw specifieke situatie. Wat voor de een werkt kan in sommige gevallen voor de ander verkeerd uitpakken. Wees daarom dus altijd voorzichtig.

Miriam (lid) reageerde op 5-12-2007 - 19:32

Ook erg leuk: je kunt ook speciale kinderpostzegels bestellen voor geboortekaartjes. Nog een leuke tip is de website www.unicef.nl Daar kun je ook leuke geboortekaartjes bestellen. Het kaartje van onze zoon hebben we daar via de drukker ook besteld en bij de tweede gaan we dat weer doen.
Maak van ons je standaard homepage Neem ons op in je favorieten Privacy   2007 www.OverKinderen.nl Design by: anonymous SkyPortal.net Ga naar de bovenkant van de pagina

Laadtijd pagina - 0,141